не само очертава стоящата пред човека жизнена задача, но  

...
не само очертава стоящата пред човека жизнена задача, но  
Коментари Харесай

Кармичните болести на Знаците на Зодиака

 карма

освен обрисува стоящата пред индивида витална задача, само че   разкрива и  доста други значими аспекти на неговото битие.

Някои области изискват особено внимание, да вземем за пример, кармичните болести на зодиакалните знаци, които техните представители би трябвало да изучат по-подробно. Познавайки тези рискове, човек може превантивно да се погрижи за здравето си, с цел да избегне затруднения в бъдеще.

Кармичните болести на Овен

Управляващата планета на този знак е Марс. Той подхожда на горната част на главата, което значи, че здравословните проблеми, които чакат Овен, са в тази област.

Различни възпаления, инфекции, невралгия – всичко това ги дебне  на всяка крачка.

Обикновеното стоплянето на главата през зимата не е решение. Овенът би трябвало вярно да употребява силата на своя настойник. Марс е доста енергична планета, заради което представителите на този знак на Зодиака би трябвало да се занимават със спорт, да водят деен метод на живот, постоянно да посещават природата и да се закаляват.

От психическите проблеми има заплаха от нервност и неврози. Те също могат да бъдат избегнати, в случай че Овенът открие работа, в който да има цялостна самостоятелност. Когато Овенът се усеща значим и важен за някого, той придобива вътрешна естетика и мощ и  заболяванията доста по-рядко ще го поразяват.

Кармичните болести на Телец

Телецът е много устойчив знак за Зодиака, който има присъщ имунитет към съвсем всички заболявания. Ако индивидът, роден под този знак, се усеща благополучен, тогава той не се сблъсква със съществени здравословни проблеми.

Ако хармонията му се наруши, тогава съпротивляемостта на организма към заболявания пада фрапантно.

Главната „ мъчителна “ точка на Телеца е  гърлото, тъй че може да се „ снабди “ с  непрекъснато възпалено гърло, ларингит и други проблеми, свързани с този орган.

По-рядко, само че въпреки всичко много постоянно,  у тях се срещат цялост, диабет, проблеми с щитовидната жлеза.

За да заобикаля сходни заболявания, за  Телеца е изключително потребно да … пее! А Не да пие!  Може да звучи изненадващо, само че вибрацията на гласа му въздейства позитивно на тялото му и омекотява кармичната предразположеност към заболявания. Също по този начин хармонизира положението на тези зодиакални знаци  работа в градината, развъждане на цветя и така нататък

Кармичните болести на Близнаци

Покровителят на този знак е Меркурий – планета, която е обвързвана с нервните окончания и тази част от мозъка, която е виновна за процеса на мислене. Ето за какво, в случай че Близнаци страдат от болести, това са  най-често разстройства на нервната система, вегетативна дистония, бодърствуване.

Друга уязвимост на Близнаци са  речта и зрението.

Сред представителите на този знак има доста хора, страдащи от късогледство или заекване.

Когато човек, роден под този знак, се намира в  стресово положение, той елементарно може да загуби подарък слово в дословния смисъл на думата.

За да не изостря кармичните си болести, Близнаците постоянно би трябвало да посещават компании,  доста да поддържат връзка с други хора, да водят деен живот, да се учат Непрекъснато на нещо ново. Рутинната работа, скуката и неналичието на придвижване въздействат отрицателно на тяхната жизнеспособност.

Следва.

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за опазване на силата

 

“Законът за опазване на силата е един  от най-фундаменталните закони, съгласно които най-важна физическа големина – силата,  се резервира в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без…

Цялата публикация

Доброта: Да се избавим от илюзиите

 

Доброто  отношение не постоянно води до позитивни резултати, и това, за жалост, е реалност. Често се бърка добротата с нелепост, макар че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

Цялата публикация

Вижте кои са основните аргументи, заради които нямате толкоз пари, колкото ви се желае

 

А има и хора, които не изпитват финансови проблеми,   имат доста пари и могат да си разрешат всичко, което  желае душата им. Вероятно всеки от нас изпитва естествената потребност…

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР